Yalnızca yetkili kullanıcılar bu bilgileri görebilir ve kullanıcılar hesap bilgilerini, ödeme bilgilerini vb. Görebilirler.
Kullanıcı, uygulamanın kişisel verilerini kullanıp kullanmayacağını kabul etmeyi seçebilir. Uygulama, ilgili bir işlem yapmadan önce onayınızı isteyecektir.
Kimlik doğrulaması için kullanıcılar etkinleştirme veya devre dışı bırakma seçeneğine sahiptir. Etkinleştirildiğinde, uygulamayı kullanmak için kullanıcının şifresini girmeniz gerekir. Şifrenizi unuttuysanız, sıfırlamak için "Şifremi Unuttum" bağlantısını tıklayın. Devre dışı bıraktığınızda, Devre Dışı Bırak bağlantısını tıklamanız yeterlidir.
Uygulama tarafından kullanılan izin ayarları için, yalnızca yetkili kullanıcılar görebilir ve yetkili olmayan kullanıcılar yalnızca bazı uygulama işlevlerini görebilir. Uygulamanın izin ayarlarının da yürürlüğe girmesi için kullanıcının rızasını gerektirir.
Çevrimiçi alışveriş sistemi, kullanıcılara gizlilik politikaları veya kullanım kılavuzları gibi bilgileri ilgili yasa, yönetmeliklere ve politikalara uygun olarak sağlayacaktır. Hükümleri kabul etmiyorsanız veya bazı durumlarda gizlilik politikamızı veya kullanım kılavuzumuzu tam olarak anlamadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve gerekirse değiştirin